Loading

Agenda

HET PROGRAMMA

De uitreiking van de Haarlem Business Awards vindt plaats op 19 oktober 2017 in het Crown Business Center in de Haarlemse Waarderpolder. De toegang is kosteloos. Het programma voor de avond is als volgt:

Meld je nu aan, bijwonen is gratis!

De Awards zijn ook een mooie opmaat voor de Ondernemersverkiezing Noord-Holland.
17.30/ 19-10-2017

Ontvangst

U bent vanaf 17.30 uur van harte welkom in het restaurant van het Crown Business Center aan de A. Hofmanweg 5a te Haarlem. De ingang bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw.
18.00/ 19-10-2017

Welkom door organisator Netwerk BTB, Daniël Andriessen

Als organisator van de Haarlem Business Awards helpen wij regionale bedrijven aan een nog betere zichtbaarheid in de regio. Want onbekend maakt onbemind. We zijn  als netwerkorganisatie al sinds 1999 betrokken bij de regio. Vertel ons hoe we u van dienst kunnen zijn. Ook deze avond plaatsen we graag weer lokale ondernemers op het podium en zijn we nieuwsgierig wie er in de prijzen valt.
18.10/ 19-10-2017

Gastspreker Jacques Brinkman op de Business Awards

Hockeylegende Jacques Brinkman is een winnaar pur sang. Hij wordt recordinternational en verovert twee keer olympisch goud. Zijn glansrijke loopbaan kenmerkt zich ook door incidenten en conflicten. Nu is hij columnist en laat hij zich betalen voor zijn ongezouten mening en visie.

Jacques weet als geen ander wat een winnend team maakt. Zijn ervaringen en lessen uit de topsport en bedrijfsleven heeft hij vertaald naar zijn model Winnaarsmentaliteit. Jacques is open, direct, transparant, bevlogen en scherp in zijn presentaties en analyses.

Jacques Brinkman vertaalde de lessen uit zijn topsport carrière in combinatie met zijn ervaringen als zelfstandig ondernemer in de Topsport APK. Tien topsport principes zijn de basis voor excelleren in topsport, bedrijfsleven, onderwijs, zorg en overheid. Jacques licht toe.

‘Mijn tien principes samen bepalen het DNA Winnaarsmentaliteit. Winnende teams scoren op alle onderdelen minimaal een acht of hoger. Groei van zelfinzicht, naar zelfvertrouwen naar topprestaties.

18.45/ 19-10-2017

Bekendmaking winnaars 2017

De jury maakt aan alle aanwezigen bekend welke ondernemers zich de trotse winnaars van de Haarlem Business Awards 2017 mogen noemen. En wie er naar huis gaat met de Facebook Publieksprijs!
19.30/ 19-10-2017

Ontmoeten, verbinden en feliciteren

Na de prijsuitreiking kunnen alle aanwezigen, onder het genot van een hapje en een drankje, napraten, ontmoeten, verbinden en feliciteren.