Loading

Inspirerende sprekers bij de awards

Wie er waren en wie er komen

Meld je nu aan, bijwonen is gratis!

De Awards zijn ook een mooie opmaat voor de Ondernemersverkiezing Noord-Holland.
Jacques Brinkman
Hockeylegende Jacques Brinkman is een winnaar pur sang. Hij wordt recordinternational en verovert twee keer olympisch goud. Zijn glansrijke loopbaan kenmerkt zich ook door incidenten en conflicten. Nu is hij columnist en laat hij zich betalen voor zijn ongezouten mening en visie.

Jacques weet als geen ander wat een winnend team maakt. Zijn ervaringen en lessen uit de topsport en bedrijfsleven heeft hij vertaald naar zijn model Winnaarsmentaliteit. Jacques is open, direct, transparant, bevlogen en scherp in zijn presentaties en analyses.

Jacques Brinkman vertaalde de lessen uit zijn topsport carrière in combinatie met zijn ervaringen als zelfstandig ondernemer in de Topsport APK. Tien topsport principes zijn de basis voor excelleren in topsport, bedrijfsleven, onderwijs, zorg en overheid. Jacques licht toe.

‘Mijn tien principes samen bepalen het DNA Winnaarsmentaliteit. Winnende teams scoren op alle onderdelen minimaal een acht of hoger. Groei van zelfinzicht, naar zelfvertrouwen naar topprestaties.

Fred Teeven
Tweede Kamerlid
Prominente gast op de Haarlem Business Awards is VVD-lid en ex-staatssecretaris Fred Teeven. In een geanimeerd tweegesprek met journalist/interviewer Eddy van der Ley, laat hij zijn inspirerende licht schijnen op relevante en aansprekende thema’s als de meerwaarde van ondernemerschap, het vasthouden aan een visie, persoonlijke ontwikkeling en het omgaan met tegenslagen. Daarbij kan Teeven putten uit een rijke expertise, opgedaan in de jaren dat hij zich manifesteerde als officier van justitie, als staatssecretaris en Kamerlid voor de VVD.

In die laatste hoedanigheid is hij tegenwoordig weer actief, met in zijn portefeuille onder meer internationale handelsbetrekkingen. Teeven struikelde als staatssecretaris uiteindelijk over het vermaarde ‘bonnetje’, maar heeft geen spijt van die handeling, zo zal hij ook op de Haarlem Business Awards betogen. Het intermezzo wordt afgesloten met interactie; aanwezigen worden uitgebreid in de gelegenheid gesteld zelf vragen te stellen aan Fred Teeven.

Daniël Andriessen
eigenaar Netwerk BTB en Ingenua
Daniël Andriessen, eigenaar van Netwerk BTB, en voorheen de regionale MeerBusiness, stak in 2015 van wal met uiteraard een warm welkom. Daarna hield hij een kort maar kernachtig betoog over de kracht van de eerste indruk. Wat ziet men van u? Wat is de eerste indruk van uw bedrijf op Google? Op Facebook? Op uw website? Hoe bepalend is die eerste indruk bij uw omgeving voor het komen tot zaken? Voor 2016 is de rode draad uw Human Capital. Zijn het niet uw mensen die het verschil kunnen maken in deze zeer transparante en competatieve markt? Met zijn bedrijf Ingenua.nl verzorgt Daniël diverse trainingen op het gebied van management, commercie en persoonlijke ontwikkeling.
Robert Bannink
directeur Ratio Design
Wegens succes in 2015 ook direct geboekt als dagvoorzitter voor 2016: Robert Bannink. Deze ervaren ondernemer uit de communicatie branche is zeer bedreven als dagvoorzitter en is regelmatig op diverse podia te zien in de regio. Ook voor 2016 neemt hij de honneurs waar om als Haarlemmerolie het event gesmeerd te laten verlopen. Robert Bannink is eigenaar van Ratio Design te Haarlem.
Martijn Aslander
life-hacker
De editie van 2015 mocht zich verheugen op niemand minder dan Martijn Aslander, van beroep life-hacker. De inmiddels in Haarlem woonachtige Martijn deelde met het publiek zijn visie op de manier waarop de economie en het ondernemerslandschap in de komende jaren zullen veranderen. Martijn Aslander is een veel gevraagd spreker die wereldwijd ruim 200 lezingen per jaar verzorgt over diverse life-changing ontwikkelingen.
Rens de Jong
BNR Nieuwsradio
Voor 2014 was Rens de Jong van BNR Nieuwsradio als dagvoorzitter gecontracteerd. Met snelle, scherpe en geestige invalshoeken maakte hij van de avond een mooi geheel. Als spreker gaf hij prachtige voorbeelden van Story Selling. De kracht van het verhaal rond een product of dienst kan de waarde van een product of dienst aanzienlijk doen stijgen. Zijn vraag aan het publiek: wat is uw verhaal?
Maurice de Hond
Founder at Steve JobsSchool + Running Peil.nl Opinion Panel

Bij de eerste editie van de Haarlem Business Awards werd het spits afgebeten door niemand minder dan opiniepeiler Maurice de Hond. Hij deelde met het publiek zijn eigen opinie en visie betreffende de Nederlandse Steve Jobs basisscholen, waar de lesstof veel meer via de iPad aangeboden wordt. Een toekomstvisie die Maurice bevlogen en goed onderbouwd neerzette.

Jan van Run
gedeputeerde provincie Noord-Holland
In 2014 kwam ook de gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, Jan van Run, op het podium. Nauw betrokken bij de economische ontwikkelingen in de regio deelde hij met de aanwezige ondernemers de rol van de provincie in het stimuleren van de regionale economie voor morgen en de komende jaren.
Jeroen Brak
Partner BDO Accountants en belastingadviseurs
Voor de editie van 2014 was de juryvoorzitter Jeroen Brak van BDO. Aan hem de eer om, na een korte toelichting van de jurering, de winnaars in de categorie 5+ FTE op het podium te feliciteren. Voor 2014 was de grote winnaar Martijn de Koning van Successfully, gespecialiseerd in IT-oplossingen.
Huibert Kralt de Raad Vastgoed
commercieel directeur
Trouw jurylid en ondernemer Huibert Kralt feliciteert de winnaars van 2014 in de categorie 0-5 FTE  3DSVP met hun Award. Hanneke van Beek, directrice van 3DSVP, neemt de bokaal en bloemen stralend in ontvangst.
arrow_left
arrow_right
Jacques Brinkman
Fred Teeven
Tweede Kamerlid
Daniël Andriessen
eigenaar Netwerk BTB en Ingenua
Robert Bannink
directeur Ratio Design
Martijn Aslander
life-hacker
Rens de Jong
BNR Nieuwsradio
Maurice de Hond
Founder at Steve JobsSchool + Running Peil.nl Opinion Panel
Jan van Run
gedeputeerde provincie Noord-Holland
Jeroen Brak
Partner BDO Accountants en belastingadviseurs
Huibert Kralt de Raad Vastgoed
commercieel directeur